Regulament promotie

Gazduire Web, Inregistrare domenii, VPS – Gazduire.ro

Termeni si conditii Aniversare 12 ani Gazduire.ro

I. In perioada 16.08 – 15.09.2016, Gazduire.ro desfasoara urmatoarele campanii promotionale cu ocazia implinirii a 12 ani de la infiintarea serviciului Gazduire.ro:

1. Gazduire.ro ofera 12 luni de web hosting gratuit la achizitionarea oricarui tip de abonament de web
hosting si platirea lui integrala pentru o perioada de minim un an. Lunile gratuite vor fi oferite numai la finalul
perioadei pentru care a fost efectuata plata.

2. Gazduire.ro ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de urmatoarele oferte suplimentare oferite aleatoriu la achizitionarea pachetelor de web hosting Advanced si VPS Server 3:

– 20% discount suplimentar (oferit catre 75% din clienti) sau
– 40% discount suplimentar (oferit catre 25% din clienti)

Pentru a inlatura orice indoiala, precizam ca 75% din persoanele care achizitioneaza un pachet de webhosting Advanced sau VPS Server 3 vor beneficia de un discount suplimentar de 20% si 25% vor beneficia de un discount suplimentar de 40%.

Pentru a beneficia de promotie, cererea de achizitie trebuie efectuata pana la data de 15.09.2016, iar plata efectuata trebuie efectuata in termen de 15 zile de la efectzuarea comenzii. In situatia in care pachetul este achizitionat in perioada 13.08.2016 – 15.09.2016, dar plata se va face in septembrie, clientul va beneficia de promotie cu conditia respectarii termenului de plata mentionat mai sus.

In cazul suspendarii contului, incetarii serviciului potrivit art. 29 din Termenii si conditiile de utilizare a serviciului Gazduire.ro si / sau solicitarii returnarii tarifelor achitate, clientul va pierde lunile gratuite oferite de Gazduire.ro.

3. Gazduire.ro va oferi in aceeasi perioada de 2 ori mai mult procesor in cazul achizitionarii oricarui pachet de hosting VPS. Reducerea se aplica numai serviciilor de hosting VPS comandate in perioada 13.08 – 15.09.2016. In situatia in care pachetul este achizitionat in perioada 13.08.2016 – 15.09.2016, dar plata se va face in septembrie, clientul va putea beneficia de promotie daca plata respectiva va fi confirmata in termen de 15 zile de la efectuarea comenzii.

4. Toate ofertele si discount-urile suplimentare sunt oferite la plata abonamentelor pe o perioada de minim un an (12 luni).

II. Prezentul document se completeaza cu prevederile din Politica de acceptare a Termenilor si conditiilor, document disponibil la adresa de internet www.gazduire.ro/contact/informatii-legale/termeni-de-utilizare.