Inregistrare domenii web

Inregistreaza-ti domeniul .RO impreuna cu un pachet de hosting si beneficiezi de 50% reducere la domeniul .RO
Gazduire.ro este reseller autorizat de domenii.ro, .com, .net, .org, .info si .eu. Inregistreaza domeniul dorit pentru afacerea ta prin Gazduire.ro!
Hosting + .RO
1.49 + 6€

Comanda impreuna cu un pachet de hosting si inregistrezi domeniul dorit la  doar 6€.

Reducerea la pachetul de hosting se aplica doar pentru prima luna de servicii.

Prelungirea domeniului se va realiza la 9.9€/an iar 

Domenii.RO -50 %
12 6€

Comanda domeniul potrivit pentru afacerea ta fara un pachet de hosting la pretul de 6€ pentru primul an.

Taxa de inregistrare a domeniului se plateste anual.

Prelungirea domeniului se va realiza la 9.9€/an.

Domenii .EU -20 %
15 12€

Inregistreaza domenii .com si .eu prin Gazduire.ro, incepand de la doar 12,9 €.

Beneficiezi de 3 € discount la orice domeniu .eu.

Domeniile internationale pot fi inregistrate pe o perioada de maxim 10 ani.

Alege serviciul de hosting DNS pentru domeniul tau la pretul de 5 €/an/domeniu. Clusterul nostru DNS beneficiaza de redundanta avansata, serverele fiind plasate in zone geografice diferite.

Comanda hosting DNS

Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA (19%). Preturile cu TVA inclus pot fi gasite accesand link-ul Servicii Hosting.

Inregistreaza domenii prin Gazduire.ro!

Rapid Rezervare automata
domenii.ro

Sigur Reseller autorizat
domenii web

Garantat Inregistrare pe
numele clientului

 • .RO

  Gazduire.ro este partener RoTLD (Romanian Top Level Domain) si inregistreaza domenii .RO, în conformitate cu regulile impuse de roTLD (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București).

 • .EU

  Gazduire.ro furnizeaza servicii de inregistrare domenii .EU, reinnoirea si transferul acestora, in conformitate cu regulile impuse de EURid (European Registry of Internet Domain Names)

 • Inregistrare domenii .COM, .NET, .ORG, .INFO, .EU, .US, .DE, .BIZ, .IT, .MD, .CH, .ME, etc.

  Gazduire.ro furnizeaza servicii de inregistrare domenii internationale, reinnoirea si transferul acestora, prin parteneriatul cu GoDaddy.com (Go Daddy Operating Company, LLC), Open SRS (Tucows Inc.), eNom (eNom, Inc. Chicago, IL) si in conformitate cu regulile specifice fiecarui tip de domeniu, reguli impuse de administratorii TLD (Top Level Domain).

 • Care sunt avantajele inregistrarii unui domeniu prin Gazduire.ro?

  Gazduire.ro este furnizor autorizat de domenii .ro, .com, .net, .org, .info si .eu. Prin Gazduire.ro poti inregistra domenii rapid si in siguranta, la cele mai mici preturi. Inregistrarea domeniilor se realizeaza pe numele tau, astfel incat vei deveni proprietarul domeniului web comandat imediat ce plata taxei de inregistrare este confirmata in sistemul nostru.

  Domeniile .ro se rezerva automat. Astfel, dupa efectuarea comenzii pentru un domeniu .ro, acesta va fi rezervat automat la RoTLD si vei avea la dispozitie 15 zile pentru a achita taxa de inregistrare.

  Achizitionarea unui pachet de hosting este esentiala dupa inregistrarea domeniului web, motiv pentru care ti-am pregatit o oferta speciala: comandand orice pachet de hosting poti inregistra domeniul .ro dorit la doar 6 €.

 • Care sunt aspectele de luat in considerare la alegerea unui domeniu?

  Alegerea domeniului web este o etapa deosebit de importanta pentru succesul afacerii tale. Iti recomandam sa optezi pentru un nume de domeniu scurt, usor de scris si de pronuntat. In functie de strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi, poti alege un domeniu web care contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poti opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potential de a deveni brand, asigurand unicitate la nivel de industrie.

  In cazul in care doresti ca site-ul tau sa se adreseze romanilor, este de preferat sa alegi un domeniu .ro, acesta fiind inregistrat in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, iti recomandam sa inregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).

 • Care este procedura de inregistrare a unui domeniu?

  Procesul de inregistrare a unui domeniu web debuteaza cu etapa de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, iti recomandam sa verifici disponibilitatea domeniului dorit, dar si a extensiilor alternative, care te ajuta sa protejezi numele de domeniu ales. In cazul in care domeniul cautat este disponibil, nu ramane decat sa continui procesul de comanda si apoi sa platesti taxa de inregistrare asociata domeniului respectiv.

  Rezervarea domeniilor .ro se realizeaza automat si ai la dispozitie 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de inregistrare. In plus, iti oferim posibilitatea de a inregistra domenii .ro la doar 6 € in cazul in care comanzi si un pachet de hosting, acesta fiind necesar pentru a asigura prezenta online a site-ului tau.

Ai nevoie de ajutor la alegerea domeniului? Solicita asistenta pe live chat.