Tool-uri cPanel si aplicatii web CMS

Cpanel

cPanel Control Panel

cPanel este un panou de administrare foarte intuitiv, care va permite sa administrati usor un domeniu prin intermediul unei interfete web. Aveti posibilitatea de a administra toate aspectele: e-mail, baze de date, files, FTP, scripturi CGI, precum si statisticile web.

Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de cPanel.

Drupal

Drupal CMS

Drupal este un sistem de management al continutului (Content Management System, abreviat CMS), mai exact o platforma de administrare a unui site. Va permite sa creati, editati, publicati si personalizati pagini cu texte, documente, imagini, fisiere flash etc.

Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de Drupal CMS.

Joomla

Joomla CMS

Joomla este un sistem de management al continutului. Cu Joomla puteti realiza un website, gestiona update-uri si schimba design-ul site-ului. Puteti crea articole, formulare de contact, sondaje, instala extensii pentru functionalitati suplimentare etc.

Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de Joomla.

phpBB

phpBB

PhpBB este o aplicatie scrisa in limbajul php de tip bulletin board (bb), adica un forum de discutii. Este o aplicatie software de tip forum foarte populara, deoarece este usor de instalat si administrat.

Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de phpBB.

Wordpress

WordPress CMS

Este cea mai populara platforma pentru bloguri si site-uri, cu o gama foarte larga de functionalitati, mii de pluginuri si templateuri usor de utilizat. De asemnea, ofera si posibilitatea includerii de continut multimedia.

Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de WordPress.

OsCommerce

osCommerce CMS

osCommerce „open source Commerce” este un software de management de magazine online, ce ofera crearea si intretinerea unui magazin online cu minim de efort.

Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de osCommerce.

Aceste aplicatii le puteti descarca prin intermediul sistemului Softaculous

Ce este Softaculous?

Softaculous este un sistem proiectat pentru a facilita instalarea unor programe foarte populare in contul dumneavoastra de web hosting. Aplicatiile mentionate mai sus le puteti instala accesand Softaculous din contul dumneavoastra cPanel. Acesta este pus la dispozitia clientilor Gazduire.ro gratuit, fara costuri suplimentare. Daca doriti sa instalati un forum, un blog, o galerie foto, o puteti face cu doar cateva clickuri, nefiind necesare cunostinte de programare.

Nota: unele programe din cadrul Softaculous necesita achizitionarea de licente separate de la producatori.

Totul incepe cu un domeniu.

Inregistreaza-ti domeniul acum