Regulament promotie web hosting 01.05.2019 – 31.07.2019

Gazduire Web, Inregistrare domenii, VPS – Gazduire.ro

Regulament promotie web hosting

I. In perioada 01.05.2019 – 31.07.2019, Gazduire.ro desfasoara urmatoarele reduceri la pachetele de web hosting:

1. Gazduire.ro ofera reduceri la achizitionarea oricarui abonament nou de web hosting si achitarea lui integrala pentru o perioada de minim 1 luna.

2. Reducerile oferite sunt:

– 2 EUR discount la pachetul Starter SSD;

– 3 EUR discount la pachetul Essential SSD;

– 5 EUR + TVA discount la pachetul Professional SSD;

– 9 EUR + TVA discount la pachetul Ecommerce SSD.

Prelungirea abonamentului dupa prima luna se va realiza la preturile fara reduceri in functie de abonamentul ales de client. Preturile fara reduceri sunt:

2,99 EUR/luna + TVA pentru pachetul Starter SSD;

3,99 EUR/luna + TVA pentru pachetul Essential SSD;

5,99 EUR/luna + TVA pentru pachetul Professional SSD;

9,99 EUR/luna + TVA pentru pachetul Ecommerce SSD.

Pentru a inlatura orice indoiala, precizam ca toate persoanele care achizitioneaza un nou pachet de web hosting (Starter SSD, Essential SSD, Proffesional SSD sau Ecommerce SSD) vor achita 0,99 EUR+TVA pentru prima  luna de abonament. In cazul in care vor alege plata abonamentului pe o perioada mai mare de 1 luna, se va acorda reducerea aferenta pachetului ales.

Domeniul .ro sau .com gratuit aferent pachetelor Professional SSD si respectiv  Ecommerce SSD se acorda doar pentru inregistrarea initiala, nu si pentru reinnoire.

In cazul in care domeniul a fost inregistrat prin aceasta oferta insa se doreste anularea pachetului de gazduire sau un downgrade catre un pachet mai mic, suma aferenta domeniului .ro (6 Euro +TVA) va fi scazuta din suma ce va fi returnata.

Certificatele SSL gratuite sunt oferite in parteneriat cu cPanel si Sectigo (fost Comodo). Aceste certificate au valabilitate trimestriala si sunt reinnoite in mod automat cat timp domeniul/subdomeniul pentru care se doreste certificatul SSL se incarca de pe server-ul nostru.

Pentru a beneficia de promotie, cererea de achizitie (comanda) trebuie efectuata pana la data de 31.07.2019, iar plata efectuata trebuie efectuata in termen de 15 zile de la efectzuarea comenzii.

Toate ofertele si discount-urile suplimentare sunt oferite la plata abonamentelor pe o perioada de minim 3 luni.

In cazul suspendarii contului, incetarii serviciului potrivit Termenii si conditiile de utilizare a serviciului Gazduire.ro si / sau solicitarii returnarii tarifelor achitate, clientul va pierde discountul acordat.

II. Prezentul document se completeaza cu prevederile din Politica de acceptare a Termenilor si conditiilor, document disponibil la adresa de internet www.gazduire.ro/contact/informatii-legale/termeni-de-utilizare.

Puteti accesa regulamentul promotiilor anterioare facand click aici.