Informatii legale

Gazduire Web, Inregistrare domenii, VPS – Gazduire.ro

Site-ul Gazduire Web (gazduire.ro), incluzand textul, HTML, programele si imaginile sunt proprietatea Gazduire Web SRL, copierea/reproducerea, tiparirea si distribuirea acestora fiind permisa cu respectarea urmatoarelor conditii:

  • documentul este folosit doar cu scop de informare
  • documentul este folosit doar in scopuri non-comerciale
  • cand documentul este folosit trebuie facuta referire la Gazduire.ro

Orice produs, proces sau tehnologie descrisa intr-un document pe acest server poate fi subiectul altor Drepturi de Proprietate rezervate de catre Gazduire.ro sau al oricarui subsidiar si nu este licentiat prin prezenta.

La Gazduire.ro acordam o atentie deosebita legilor ce apar si au legatura cu Internetul si ne asiguram ca toate operatiile pe care le efectuam sunt in concordanta cu respectivele legi. Va rugam sa cititi documentele de mai jos si, daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati pentru clarificare.

Nota: informatia prezentata poate include inacurateti tehnice sau erori de tastat. Periodic, pot fi aduse schimbari informatiei prezentate. Gazduire.ro poate aduce imbunatatiri sau schimbari serviciilor si produselor oferite, oricand si fara notificari in prealabil.